Catering service
Afhalen
Lunchen en dineren

OVER ONS

Ontdek

Ons verhaal

Ultieme eetervaring als geen ander

Bij Balkan Deli combineren we onze huisgemaakte maaltijden met seizoenproducten. Elke dag vers en kwaliteit is waar we al jaren bekend om staan. Ons aanbod bestaat uit gebraden & gegrild vlees, vis, vegan en vegetarische gerechten. Ook vullen wij ons traiteur gedeelte aan met een lekker wisselende seizoenkaart aan. Alle maaltijden, broodjes, soepen, gebraden en gegrild vlees en vis kunnen worden meegenomen of in onze prachtige nieuwe vestiging de gehele dag door worden genuttigd. Lees meer >

Verhaal achter Balkan Deli

(voorheen De Engel Delicatessen & Catering)

Op 8 maart 2020 is onze vestiging aan de schiedamseweg 94b te Rotterdam na 13 jaar helaas volledig afgebrand. Hierdoor waren wij genoodzaakt om een nieuwe locatie te vinden voor onze herstart. Na een lange zoektocht zijn we neergestreken aan de Westzeedijk 381 J te Rotterdam. Vanwege deze heftige gebeurtenis vonden wij dat bij een nieuwe locatie, nieuwe start ook een nieuwe naam gepast is. Wij zetten onze werkzaamheden voortaan door onder de naam ‘’Balkan Deli’’.
Traiteur / daggerechten

Het team van Balkan Deli staat al jaren bekend om zijn unieke concept. Wij beschikken over grote aangepaste ovens waar wij dagelijks vlees braden. Wij braden dagelijks speenvarken, lamsvlees en kalfsvlees. Het gebraden vlees wordt per kilo als delicatesse verkocht aan particuliere klanten om mee te nemen. Op bestelling braden wij hele speenvarkens, lammetjes, kalkoenen (kerst) die mensen netjes verpakt mee naar huis nemen voor hun feest of partij. Doordat wij een uniek concept voeren worden wij dagelijks bezocht door klanten vanuit heel Nederland en zelfs buurlanden als België en Duitsland.

Kenmerkend is ook ons gegrild vlees van de houtskool grill, welke erg populair is onder de klanten. De klant ziet een assortiment aan vers vlees in een vitrine liggen waaruit gekozen kan worden. Vervolgens wordt het vlees gewogen en gegrild om daarna mee te nemen.
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de gehele dag broodjes/sandwiches en traditionele (vegetarische) gerechten (zoals runder goulash, gevulde paprikas, kalfsstoof, groenten stoof en gegrilde groenten te bestellen.

Naast de traditionele gerechten bieden wij uiteraard ook herkenbare gerechten aan. Lunchklassiekers zoals een geitenkaas sandwich, diverse eieren gerechten, salades, soepen en een club sandwich zijn terug te vinden zijn op de Menukaart.

Balkan gerechten - catering service - afhaal
Ook voor lunchen en dineren

Impressie

Galerij

Chat openen